Tuesday, November 18, 2008

13 november

Fortsatt arbete. På höjden och insidan. Sorterar de massor av lego som skänkts oss som gåvor under den senaste tiden. (TACK!) Trots att allt inte går att använda så kommer det mesta till användning. Det visar sig gång på gång att det går åt betydligt med material än man från början tror - speciellt när lagren är så stora som de är nu. Som det verkar kommer vi att klara tidsplanene att vara klara till Påsken 2009. Förutsatt att vi har material och att vi håller tempot uppe. Vi kommer ha minst en långlördag till under våren. Håll utkik om när här på bloggen om du är intresserad.  

Tyvärr glömde jag (läs: Per) webbkameran hemma i torsdags så den utlovade direktsändningen uteblev. Hoppas att kunna ta tag i det nästa torsdag och att vi då också har fått den senaste legobeställningen levererad.  


Återblick till 13 januari

Tuesday, November 11, 2008

8 november HELDAG

Staden var tyst och luften full av förväntan. Redan kl. 08 var vi på plats och började plocka fram. Riktigt tidigt. Riktigt roligt. På med kaffepannan och så kör vi igång.

Under dagen var det en del folk som kom förbi. Inte lika många som en vanlig torsdag, men i alla fall.




Vi känner oss stolta och glada över hur vackert det blir. Det är också en stor glädje att vi kan se att nästan alla bitar som vi samlar in går att använda på ett eller annat sätt. Som ni ser blir det en hel del tolkigheter (på insidan). Men det känns ändå rätt. Att allt får och kan komma till användning.

Vi hann typ tio lager nästan en decimeter. Dessutom pratade vi en massa och drack en del kaffe. Framför allt hade vi riktigt trevligt. Det är liksom huvudsaken. :)

En "nyhet" som vi provade på var att sända streamad live-video. Det blev ingen riktig succé (nybörjare). Men vi hoppas att i framtiden kunna lära oss rigga utrustningen så att det blir lite bättre och mer levande bildvinkel. Om du vill vara med oss fast du inte kan vara på plats på torsdag så kika in här på bloggen. Väl mött!

Thursday, November 6, 2008

6 november

En liten "film" eller bildspel från dagens övningar....
Det var kul börja att sätta den högra handen på plats. Eivind gjorde fingrarna "på frihand" till den vänstra.

Hoppas att vi blir många på lördag. Även om det är lite skralt med vita bitar (vart tog de vägen???) ser vi fram mot en höjdarhelg. kanske kommer du kunna se oss live och chatta med oss här på webben. Det beror mest på om vi orkar klura till med tekniken. =) Hoppas att orken infinner sig under morgondagen.

Håll till godo med detta bildspel så länge.