Thursday, December 18, 2008

LegoJesus i SR

idag var LegoJesus i radio. SR P4 Västmanland var här och pratade lite med honom. Eller rättare sagt med Per W som var på plats. Det blev ett litet klipp på kanske fem minuter. Roligt. Hoppas att de kommer tillbaka under våren när det håller på att bli klart också.

Vad jag förstår ska det finnas att lyssna på i webbradion. OBS!! jag har inte letat mig fram till själva programet - men det ligger live just nu så kanske det kommer läggas ut som ett arkiv efter sändningen. Om nån hittar på det så släng in en kommentar till streamen så kan vi lägga upp det.

Hur som hellst med det... I kväll bygger vi vidare. Sista gången innan jul. Det ska bli kul. ;)

Friday, December 12, 2008

11 december 2008

Det går fortare och fortare ju högre upp vi kommer. För en månad sedan var vi glada om vi hann med att bygga två varv under en kväll. I går gjorde vi Fyra. Utan större problem. 

Vi har bestämt oss för att göra händerna som det sista. Det har visat sig att de sticker ut på ett sätt som gör att det blir svårt att flytta statyn mellan byggplats och uppställningsplats utan att stöta i väggar och dörrkarmar. Därför har Jesus inga andra händer än våra... Tål att tänkas på.

Här kommer ett bildspel. Mycket nöje!

   

Wednesday, December 10, 2008

Äsch! 10 december

Note to self: "Kom ihåg att publicera inläggen du skriver. Annars kan ingen läsa dem."
Åter efter morgondagen.

† Per

Friday, December 5, 2008

4 december 2008

Snart jul. Kul. Vi bygger vidare två gånger till innan juluppehållet. 11 och 18 december.

För fansens skull ;) tar jag mig idag tid att göra ett nytt YouTube-klipp - och samtidigt lägga till två gamla också (se nedan). det är ett antal människor som följer arbetet på avstånd och som hejar på oss i det tysta. Vi uppskattar allt stöd!

VLT var på plats i dag och gjorde ett reportage som tydligen kommer att publiceras på själva julafton! Hoppas det blir fina bilder och stor och bra plats. Vi ser fram mot att bli nersprungna av ivriga intresserade västmanlänningar under våren.