Friday, January 23, 2009

22 januari

- Hur många bitar har det gått åt? Hade vi tappat ett hårstrå varje gång vi hade fått svara på den frågan så... Sanningen är den att ingen vet hur många bitar det har gått åt. Men vi kan ta reda på det, kanske när vi blir pensionärer. På varje ritning så ritar vi innan vi ju börjar bygga in ytterkonturen och medan vi bygger så ritar vi dit bitarna som vi lägger dit. Som stöd för att hålla koll så att det blir rätt och riktigt enligt ritningen.

Nästa torsdag ser vi fram mot att eventuellt ta emot en konfirmandgrupp från Gryta pastorat utanför Uppsala. Välkomna! Om ni kan bestämma er i tid så bjuder vi på fika också.

Böj era huvuden och Njut av veckans bildspel...


Friday, January 16, 2009

15 januari 2009

Första kvällen efter juluppehållet. Spänningen var oliiiiiidig. Skulle vi ha lyckats behålla magin??? Skulle materialet finnas på plats??? Inga probelms. Vi kunde fortfarande läsa ritningarna och sätta bitarna rätt. En sak vi "upptäckte" var hur hög statyn faktiskt blivit. Det är nästan så att man måste sträcka sig för att nå upp och se att lägga bitarna på plats. Om ett par veckor kommer de kortaste att få ställa sig på stolar och innan det är klart kommer vi alla att få bygga via stolar. BRA TRÄNING! Så skippa gympapassen ett par veckor under våren och kom till Önsta Gryta kyrka och kör lite benträning med oss.
Några bilder från igår ligger i bildspelet.

Thursday, January 8, 2009

"Nu är glada julen slut, slut, slut..."

Och vi fortsätter byggandet. Som vanligt på tordagar efter mässan 18:30. Gamla och nya legojesusvänner hälsas välkomna. Första gången torsdagen 15 januari 2009.

Håll utkik här på bloggen efter när nästa "långlördag" blir om du vill vara med.