Monday, June 16, 2008

Äntligen en uppdatering! & TACK!

Det har varit dött på bloggen i drygt en månad. Det betyder inte att det inte har skett nåt i projeketet - tvärtom faktiskt :)

Vi har byggt på och vidare. Nu har vi kommit upp till skikt 90+ i alla fall. Säg att statyn är byggd en bit upp på låret eller nåt. Som det verkar kommer vi att hålla på juni ut i alla fall. Kanske blir det nåt byggt under semestrarna vi får se... Beror väl på hur många som är hemma och har intresse av att vara med. Skulle verkligen vilja lägga med några bilder från häromsistens men jag har ingen USB-sladd med mig till jobbet idag (heller) så det får vänta. Ö H T så har jag släppt idén med att lägga alltför mycket tid på att klippa ihop bilderna till bildspel. Tar för mycket tid och det känns som om ögonblicksbilder kommer vara det som gäller framöver. Om ingen annan hör av sig och önskar nåt annat.

Till hösten funderar vi på att byta byggdag till torsdagar. Efter mässan fram till kl. 21. Hoppas att det kanske kommer dra med lite nytt folk som inte hittat till oss på söndagseftermiddagarna.

- - - -

Stor tack till alla er som generöst delat med er av era legobitar till projektet. Så väl vita som färgade bitar har kommit till användning. Fortsätt att strömma in med bitar då. Vi kommer att behöva (minst) lika mycket till. Allt av intresse!

No comments: