Tuesday, September 16, 2008

11 september

idag var vi många som byggde. Riktigt skoj. Några som inte varit med tidigare och några av oss som varit med från början. Det går inte att komma ifrån att det är en stor tjusning att visa LegoJesus för någon som inte sett honom tidigare. Extra roligt när vårt eget stora intresse verkar finnas hos andra också.

Det går inte lika fort längre. Dels beroende på att de lager som vi bygger nu faktiskt är de största på hela statyn. Men också och kanske främst på att vi nu träffas två timmar i veckan istället för tre. Vi tänker oss att vi samlas under en eller ett par heldagar under hösten för att kompensera detta. Socialt som byggnadstekniskt. Återkommer med datum så fort vi vet nåt.

Skickar med ett par bilder från i torsdags. Det blir inte lika bra bilder med den nya mobilen. Får gå över till systemkamera istället. De här bildernas kvalitet kan jag bara be om ert överseende med. Tyvärr har jag ingen licens på Premiere Elements på jobbet så jag får för säkerhets skull lägga dem en och en. :(No comments: